AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğerini kusmak

Kahve falında ciğerini kusmak

Kahve falında ciğerini kusmak neşesine kavuşacağına, günahlarına tövbe edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında ciğerini kusmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında ciğerini kusmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ciğerlerini kusmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Kahve falında ciğer kusmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğerleri parçalanmak yaşadığı darlığın son bulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tabakta ciğer görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında ciğer dağıtmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer kavurması görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında insan ciğeri yemek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir