AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğerlerini kusmak

Kahve falında ciğerlerini kusmak

Kahve falında ciğerlerini kusmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğerlerini kusmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ciğer kusmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza inanılır.

Kahve falında ciğerini kusmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında ciğerlerini kusmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında kızarmış ciğer yemek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, terfi alamayacağına işaret eder.

Kahve falında inek ciğeri görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ciğer yediğini görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kalp kırmayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında ciğer yemek görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir