AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer parçası görmek

Kahve falında ciğer parçası görmek

Kahve falında ciğer parçası görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer parçası gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Kahve falında ciğerleri parçalanmak işte de mutlu olunacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ciğer parçası görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer kesmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında ciğerlerinin hasta olduğunu görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer eti görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi ciğerini görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek ciğeri görmek tatsızlıklar çıkacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ciğer tükürmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir