AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, aileye büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş ciğer görmek hayırlı bir yola girileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında pişmemiş ciğer görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer yedirmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, işinin başından ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer yediğini görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir