AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer yedirmek

Kahve falında ciğer yedirmek

Kahve falında ciğer yedirmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında ciğer yedirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ciğer yedirmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, geleceğin güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer yediğini görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ciğer yediğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğerli pilav yemek hileye ve fesada başvurmayacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arnavut ciğeri yemek geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer dağıtmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir