AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ mısır görmek

Kahve falında çiğ mısır görmek

Kahve falında çiğ mısır görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, acı tecrübeler edineceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ mısır gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilginizi çekebilmek için mevcut pozisyonu abartıyor olabilirler.

Kahve falında çiğ mısır görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır patlaması görmek kazançsız işler peşinde olmaya, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında mısır toplamak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ele geçen paranın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında tavuklara mısır vermek rızkın çoğalacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü mısır görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş mısır görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır yığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir