AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuklara mısır vermek

Kahve falında tavuklara mısır vermek

Kahve falında tavuklara mısır vermek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, fenalıkta bulunmaya, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuklara mısır vermek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında tavuğa mısır vermek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında tavuklara mısır vermek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda mısır görmek zor durumda kalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında püsküllü mısır görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında patlamamış mısır görmek evi yoksa ev alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır aramak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında mısır sıçmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan mısır almak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir