AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kurbağa yemek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek rahat şekilde yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek ailesini kaybedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbağa yediğini görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir