AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağa yediğini görmek

Kahve falında kurbağa yediğini görmek

Kahve falında kurbağa yediğini görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yaklaşan güzel günlere yorulur.

Kahve falında kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kurbağa yediğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek alkış alacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbağa sesi duymak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su ve kurbağa görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir