AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kurbağa yemek

Kahve falında çiğ kurbağa yemek

Kahve falında çiğ kurbağa yemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, onlara çok bağlı olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ kurbağa yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Kahve falında çiğ kurbağa yemek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulur.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı kurbağa yemek bazı iş birlikleri yapacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kurbağa bacağı yemek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kurbağa yemek günahların af olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş kurbağa yemek kafa olarak daha rahat edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında balık çiğ yemek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında çiğ tavuk yemek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir