AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, mal mülk sahibi olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zaferler kazanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kurbağa yediğini görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek rızkın ve kazancın artacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ve kurbağa görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin yılan yediğini görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir