AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sıkıntılarını atlatacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, anne duasının açılacağına, üzüntülü haberler alacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek yatırımların heba olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti başkasının yediğini görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında çiğ köfte yediğini görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çiğ et yediğini görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek borçların artacağına, kötü günlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir