AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Kahve falında kurbağa yediğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda kurbağa görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir