AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kestane toplamak

Kahve falında topraktan kestane toplamak

Kahve falında topraktan kestane toplamak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında topraktan kestane toplamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında topraktan kestane toplamak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden kestane toplamak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında kestane toplamak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kestane topladığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan kestane toplamak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at kestanesi toplamak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir