AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane horoz görmek

Kahve falında iki tane horoz görmek

Kahve falında iki tane horoz görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane horoz gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında iki tane horoz görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak horoz görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz ötmesini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında horoz ve köpek görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde horoz görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında dövüş horozu görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir