AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et satmak

Kahve falında çiğ et satmak

Kahve falında çiğ et satmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et satmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında çiğ et satmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yenileneceğine ve can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ köfte satmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et dövmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ eti kesmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et taşımak fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et pişirmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, para pul sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ at eti yemek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir