AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et taşımak

Kahve falında çiğ et taşımak

Kahve falında çiğ et taşımak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ et taşımak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Kahve falında çiğ et taşımak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına inanılır.

Kahve falında çiğ kırmızı et yemek kısa sürede evlat sahibi olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Kahve falında çiğ dana eti yemek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ keçi eti görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et satın almak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir