AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et dövmek

Kahve falında çiğ et dövmek

Kahve falında çiğ et dövmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et dövmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında çiğ et dövmek ters giden işlerin normale döneceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette çiğ et görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et kesmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir