AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et pişirmek

Kahve falında çiğ et pişirmek

Kahve falında çiğ et pişirmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, borçlarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et pişirmek gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında çiğ et pişirmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ eti pişirmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ börek pişirmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ deve eti görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et almak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ dana eti görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek müjdeli haberler alınacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir