AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek

Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek

Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında çiğ kuşbaşı et gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuşbaşı et görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ beyaz et görmek hastalığın biteceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birine çiğ et vermek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kırmızı et yemek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ eti başkasının yediğini görmek işinin yoluna gireceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ eti başkasına vermek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir