AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et atmak

Kahve falında çiğ et atmak

Kahve falında çiğ et atmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et atmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında çiğ et atmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak iyi bir kariyer edineceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında çiğ yumurta atmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kusmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et saklamak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir