AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et saklamak

Kahve falında çiğ et saklamak

Kahve falında çiğ et saklamak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et saklamak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Kahve falında çiğ et saklamak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında et saklamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et kusmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ hayvan eti görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yılan eti yemek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et yıkamak düşmanların çok üzüleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yedirmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et satın almak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir