AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ ciğer görmek

Kahve falında çiğ ciğer görmek

Kahve falında çiğ ciğer görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ciğer gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, alanında marka bir isim olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ ciğer görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer pişirip yemek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kediye ciğer vermek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulur.

Kahve falında ciğerlerinden hasta olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ciğer vermek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer yemeği görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir