AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye ciğer vermek

Kahve falında kediye ciğer vermek

Kahve falında kediye ciğer vermek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, güzel ameller işleyeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kediye ciğer vermek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında kediye ciğer vermek yaşadığı zorlukların biteceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kedi ciğeri görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin geri planda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi ciğerini görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ciğerini elinde görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer yıkamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ciğer şiş görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ciğerleri parçalanmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir