AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalettir.

Kahve falında çiğ ciğer görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ciğer yedirmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet eder.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Kahve falında ciğer yediğini görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ciğer yediğini görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ sarımsak yediğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir