AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek

Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek

Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş ciğer gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kavrulmuş ciğer yemek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine kavuşamamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kavu görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına inanılır.

Kahve falında birbirine kavusmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine kavuştuğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir