AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ciğer vermek

Kahve falında birine ciğer vermek

Kahve falında birine ciğer vermek işveren pozisyonuna geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında birine ciğer vermek gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında dana ciğer görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında arnavut ciğeri yemek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında inek ciğeri görmek hanesine huzurun dolacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında birine ciğer vermek çok başarılı olunacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ciğer kavurması görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ciğer kesmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ciğer tükürmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yeni şeyler keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir