AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğerlerinden hasta olduğunu görmek

Kahve falında ciğerlerinden hasta olduğunu görmek

Kahve falında ciğerlerinden hasta olduğunu görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Kahve falında ciğerlerinden hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında ciğerlerinin hasta olduğunu görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında ciğerlerinden hasta olduğunu görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer kebap yemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer yemeği görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer kavurmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer yemek görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ciğerleri parçalanmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir