AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta çiğ balık görmek

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tabakta çiğ balık gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ balık eti yemek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında balığı çiğ yemek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük çiğ balık yemek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ balık temizlemek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir