AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı çiğ yemek

Kahve falında balığı çiğ yemek

Kahve falında balığı çiğ yemek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığı çiğ yemek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında balığı çiğ yemek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık çiğ yemek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, hayata daha sıkı tutunacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ balık eti yemek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük çiğ balık yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, işinde itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, huzur ve mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ balık kusmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir