AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ balık temizlemek

Kahve falında çiğ balık temizlemek

Kahve falında çiğ balık temizlemek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yorulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ balık temizlemek gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında çiğ balık temizlemek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et temizlemek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalettir.

Kahve falında çiğ balık almak malının ve parasının ziyan olacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında balığı çiğ yemek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük çiğ balık yemek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir