AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et yiyip kusmak

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hayatının da zorlaşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak yeni bir eve taşınılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et kusmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ balık kusmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et hediye almak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ete dokunmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir