AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta bal yemek

Kahve falında tabakta bal yemek

Kahve falında tabakta bal yemek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, bol kazanç getireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta bal yemek gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Kahve falında tabakta bal yemek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında tabaktan bal yemek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta bal görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, gönül kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında tabaklara yemek koymak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında yemek tabakları görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta balık yemek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir