AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük alıp takmak

Kahve falında yüzük alıp takmak

Kahve falında yüzük alıp takmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, canının derdine düşeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük alıp takmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak işinde büyük başarılar alacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük alıp takmak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında saat alıp takmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küpe alıp takmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bilezik alıp takmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük alıp takmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir