AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski gömlek görmek

Kahve falında eski gömlek görmek

Kahve falında eski gömlek görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında eski gömlek gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Kahve falında eski gömlek görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kısmetlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında eski gömlek giymek günah işlemeyi terk edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, güvensizliğini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gömlek giymiş birini görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek asmak sözleri tutulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işarettir.

Kahve falında ütülü gömlek görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek hayaline kavuşacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir