AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekleri solmuş görmek

Kahve falında çiçekleri solmuş görmek

Kahve falında çiçekleri solmuş görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rızıksız kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekleri solmuş gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında solan çiçek görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına inanılır.

Kahve falında solmuş çiçek almak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekleri solmuş görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında sol bacak görmek evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol eli kesilmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solmuş yaprak görmek huzurlu günler görüleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, en büyük acılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir