AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol bacak görmek

Kahve falında sol bacak görmek

Kahve falında sol bacak görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında sol bacak gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Kahve falında sol bacak görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, birçok iş teklifi alınacağına delalet eder.

Kahve falında sol bacakta yara görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak uğradığı zararları telafi edeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işarettir.

Kahve falında sol bacağından vurulmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol kaş görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak manevi rahatlamaya erileceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında sol eline kına yakmak geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir