AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş çiçek almak

Kahve falında solmuş çiçek almak

Kahve falında solmuş çiçek almak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerinin ters gideceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, günah ve suç işleyeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında solmuş çiçek almak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Kahve falında çiçekleri solmuş görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında solmuş çiçek almak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında solan çiçek görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında soluna yattığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elde kan görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında sol elinden yaralanmak evleneceğinize, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol tarafından vurulmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında sol parmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir