AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler almak

Kahve falında çiçekler almak

Kahve falında çiçekler almak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, evlerindeki huzurun artacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekler almak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında çiçeğin uzadığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında lila çiçek görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin toprağını değiştirmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vazoda çiçekler görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mor çiçek koklamak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet çiçek görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çiçek ekmek sulamak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saksısız çiçek görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir