AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet çiçek görmek

Kahve falında bir demet çiçek görmek

Kahve falında bir demet çiçek görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına delalet eder.

Kahve falında bir demet çiçek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında demet çiçek görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında bir demet çiçek görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek demeti görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir demet çiçek vermek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, karlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında çiçek demeti yapmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında demet demet çiçek görmek büyük borçlar alınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir