AnaSayfa / Genel / Kahve falında lila çiçek görmek

Kahve falında lila çiçek görmek

Kahve falında lila çiçek görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lila çiçek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Kahve falında canlı çiçek almak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında menekşe çiçeği görmek yoksul için zenginliğe, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek ezmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evinde çiçek görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına rivayet eder.

Kahve falında karışık çiçekler görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiçek buketi görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıttan çiçek görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe çiçek açmış ağaç görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir