AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeğin uzadığını görmek

Kahve falında çiçeğin uzadığını görmek

Kahve falında çiçeğin uzadığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin uzadığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çiçeğin uzadığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesinin uzadığını görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında saçı sakalı uzamak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımın uzadığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları uzamak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmakların uzadığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiğinin uzadığını görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir