AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede çiçek sulamak

Kahve falında bahçede çiçek sulamak

Kahve falında bahçede çiçek sulamak daha iyi imkânlara sahip olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulur.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak çok daha büyük işlere gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağ bahçe sulamak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bahçesini sulamak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bahçe suladığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve bahçesi sulamak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bahçe ekmek ve sulamak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla bahçe sulamak kendisi için isabetli kararlar alacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir