AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek sevmek

Kahve falında çiçek sevmek

Kahve falında çiçek sevmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kalp kırmaya, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek sevmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek zenginleşeceğine, gelirinin eksileceğine inanılır.

Kahve falında çiçek sevmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden çiçek almak alacaklarını tahsil edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden çiçek almak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir