AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine çiçek vermek

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, hasretliğin biteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yarasını saracağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden çiçek almak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiden çiçek almak istediği herşeye ulaşabileceğine, hayatının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, üzeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek sevmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir