AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden çiçek almak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden çiçek almak kazalara ve belalara yakın duracağına, çok hayırlı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalettir.

Kahve falında çiçek sevmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir