AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden çiçek almak

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden çiçek almak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiden çiçek almak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek sevmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir