AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini çiçekle gördüyseniz:

  • Her şey bittiğinde kendinizi diğerleri için çok fazla şey yapmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiden çiçek almak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden çiçek almak büyük sorunlar yaşayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini çiçekle görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yanlış işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek sevmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinden çiçek almak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinden çiçek almak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir