AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saksı değiştirmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir