AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, mevki kazanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında saksı değiştirmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında saksılı çiçek almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıyla çiçek görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir